duminică, 21 iulie, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu scaner de amprente în display și S Pen

Distribuie articolul

Samsung Galaxy Z Fold 3, următorul smartphone pliabil Samsung, ar fi echipat cu un cititor de amprente sub ecran. Pentru prima dată, firma sud-coreeană va pune senzorul biometric sub ecran pe un smartphone pliabil. Sunt și foarte multe informații că Galaxy Z Fold 3 ar fi, de asemenea, compatibil cu stiloul S-Pen.

Conform PhonAndroid, compania Samsung testează în prezent o tehnologie care îi va permită să amplaseze un senzor de amprente sub un ecran pliabil.  Informații din interiorul Samsung, afirmă că ultimele rezultate obținute la testele de laborator ar fi foarte concludente. În aceste condiții, Samsung ar trebui să integreze acest cititor în următorul său smartphone pliabil, Galaxy Z Fold 3. Ca reamintire, Samsung Galaxy Z Fold 2 are un cititor de amprente plasat pe margine.

Din ultimele informații rezultă că Samsung folosește același cititor de amprente cu ultrasunete ca cel prezent deja sub ecranul lui Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra. Proiectat de Qualcomm, acest senzor de amprentă Sonic 3D este cu 77% mai mare și cu 50% mai rapid decât generația găsită în seria Galaxy S20 și Note 20. La început, acest modul ar fi rezervat pentru cele mai mari dispozitive pliabile. Astfel un viitor urmaș al pliabilului cu clapetă Galaxy Z Flip nu va beneficia de un senzor de amprente sub-ecran. Cel puțin deocamdată.

Asta nu e tot. Conform informațiilor făcute publice de Android Headlines, un stilou S Pen va fi la bordul lui Galaxy Z Fold 3. Compania ar furniza acest stylus în cutie la vânzare. Un slot din structura smartphone-ului pliabil va stoca și reîncărca stiloul S-Pen, ca în modelele Galaxy Note. Ca reamintire, Samsung a adoptat o abordare diferită cu Galaxy S21 Ultra. Smartphone-ul nu are un loc pentru gararea S Pen-ului și compania a preferat să ofere accesoriul separat la un preț de 40 de euro.

În cele din urmă, Galaxy Z Fold 3 ar fi primul smartphone Samsung care va fi echipat cu o cameră frontală ascunsă sub ecran. După câțiva ani de dezvoltare, producătorul ar fi reușit în cele din urmă să proiecteze o soluție convingătoare. Samsung a lucrat de mai mult timp la o astfel de cameră, dar rezultatele nu au fost pe măsura pretențiilor Samsung. Cele mai recente știri sunt că Samsung va prezenta smartphone-ul Galaxy Z Fold 3 cândva în vara anului 2021. În ciuda numeroaselor sale caracteristici noi, Z Fold 3 ar fi vândut la un preț similar cu predecesorul său.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți