Samsung Galaxy Z Fold 2, lansat oficial, redefinește viitorul telefoanelor mobile

Samsung Galaxy Z Fold 2 lansat oficial

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Samsung a prezentat oficial pe Galaxy Z Fold 2. Nu trebuie să mai spunem că este un smartphone care întrece toate așteptările. Samsung va lansa luna aceasta pe Galaxy Z Fold 2 pe mai multe piețe de pe glob. Compania a optat pentru o disponibilitate mai largă de această dată, în comparație cu originalul Galaxy Fold, disponibil doar pe câteva piețe.

Smartphone-ul Galaxy Z Fold 2 vine cu un design îmbunătățit, iar pe ecranul pliabil are sticla de protecție Ultra Thin Glass. Gorilla Glass Victus este atât pe partea din față, cât și pe cea din spate. Afișajul intern a fost mărit față de originalul Galaxy Fold la 7,6 inch și are o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz. Ramele care înconjoară ecranul pliabil sunt acum cu 27% mai subțiri în comparație cu Galaxy Fold original.

Cel mai puternic procesor disponibil la ora actuală pe piață Qualcomm Snapdragon 865+ este pe Samsung Galaxy Z Fold 2. Acesta va fi însoțit de 12GB de memorie RAM și 256GB sau 512GB de stocare UFS3.1. Mai mult decât suficientă pentru orice utilizator. Android 10 și One UI 2.5 se ocupă de software.

Samsung a reglat anumite caracteristici software specifice unui telefon pliabil Fold, cum ar fi Continuitatea aplicației – App Continuity. Acum Samsung Galaxy Z Fold 2 acceptă 3 moduri – pliat, semi-pliat și desfăcut – similar cu Flex Mode. Același Flex Mode se află și pe telefonul pliabil tip clamshell, Samsung Galaxy Z Flip.

În ceea ce privește camerele, Samsung Galaxy Z Fold 2 are cinci camere spre deosebire de șase aflate pe Fold-ul original. Ambele camere selfie, interior și exterior, sunt de 10MP și sunt acum încorporate pe ecrane. Camera principală are 12MP, mai există o cameră ultra-wide toto de 12MP și una telefoto tot de 12MP. Pe Samsung Galaxy Fold original camera cu unghi ultra-larg avea 16MP.

Cel puțin la prima vedere Samsung Galaxy Z Fold este o actualizare serioasă a lui Galaxy Fold. Majoritatea specificațiilor interne s-au îmbunătățit și un mare plus este ecranul exterior mult mai mare decât cel original. Prețul este la nivelul telefonului pliabil de anul trecut.

Samsung Galaxy Z Fold 2 poate fi pre-comandat și costă 2.000 de euro în Europa. Smartphone-ul va fi disponibil inițial pe aproximativ 40 de piețe, inclusiv în Statele Unite și Coreea de Sud. Smartphone-ul pliabil va ajunge la utilizatori pe 18 septembrie. Galaxy Z Fold 2 este disponibil în culorile Mystic Black și Mystic Bronze.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.