duminică, 14 iulie, 2024

Samsung Galaxy S30 Ultra nu va avea o capacitate mai mare a bateriei

Distribuie articolul

Nu a trecut mult timp de la lansarea seriei Samsung Galaxy Note 20 și apar informații despre viitoarea serie Galaxy S30. Este posibil ca șeful acestei serii, Samsung Galaxy S30 Ultra, să nu primească o baterie cu o capacitate mai mare decât Galaxy S20 Ultra.

Conform informațiilor provenite de la Android Authority, viitorul model Galaxy S30 Ultra va avea o baterie de 5.000 mAh, la fel cum are și predecesorul său Galaxy S20 Ultra. Seria S30 este compusă din Galaxy S30, Galaxy S30+ și Galaxy S30 Ultra. Cea mai mare variantă, Samsung Galaxy S30 Ultra poartă numărul de model SM-G998 și are o capacitate nominală a bateriei de 4.855 mAh. Acest lucru se traduce printr-o capacitate tipică de 5.000 mAh.

În toate recenziile lui Galaxy S20 Ultra s-a constatat că această capacitate este mai mult decât adecvată pentru o zi de utilizare la rezoluție Full HD+ și rata de actualizare de 120 Hz. Există totuși loc de îmbunătățire.

Asta nu înseamnă că bateriile mai mari garantează o durată mai mare de viață a bateriei. Mai mulți factori pot influența setea de energie a unui dispozitiv. Totuși, ar putea fi o informație dezamăgitoare pentru cei care doresc să treacă la o baterie mult mai mare, de genul celor aflate pe seria Galaxy M, care au o capacitate de până la 7.000 mAh. La urma urmei, telefoanele Samsung din această gamă precum Samsung Galaxy M51 au baterii mult mai mari decât aceasta.

Samsung ar putea lua în considerare revizuirea dimensiunilor lui Galaxy S30 Ultra. Galaxy S20 Ultra nu este ceea ce am numi un telefon compact, are un ecran de 6,9 ​​inch care umple bine buzunarul și o greutate de 220 de grame. Este, fără îndoială, prea mare și greoi pentru multă lume, iar o baterie mai mare poate adăuga greutate și grosime la talia lui Galaxy S30 Ultra.

Dacă puterea baterie nu este o prioritate pentru Samsung, atunci S30 Ultra ar putea veni cu mai multe îmbunătățiri ale camerelor față de S20 Ultra. Conform zvonurilor va avea două teleobiective la spate și ar trebui să îmbunătățească calitatea fotografiilor pe toată gama de zoom. Samsung a anunțat zilele trecute senzori de cameră cu pixeli mai mici, care ar trebui să reducă din umflătura modulului foto spate pe S30 Ultra. Am putea vedea, de asemenea, o nouă versiune reîmprospătată a camerei foto de 108 MP.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți