duminică, 21 iulie, 2024

Seria Samsung Galaxy S21 nu va avea încărcător în cutie

Distribuie articolul

Galaxy S21 ar fi într-adevăr vândut fără încărcător sau căști în cutie, conform cunoscutului Roland Quandt. Samsung merge astfel pe urmele Apple, care își justifică abordarea prin lupta împotriva deșeurilor și o abordare eco-responsabilă. Anul acesta Samsung a batjocorit Apple pentru că nu livrează încărcătoare în cutie cu telefoanele iPhone 12. Acum Samsung a șters toate aceste postări de pe rețelele de socializare.

Apple a scos aproape toate accesoriile din cutie începând cu seria iPhone 12. Firma Apple a explicat pe larg decizia sa în timpul prezentării celui mai recent iPhone 12. Gigantul american și-a stabilit într-adevăr obiective ambițioase pentru a lupta împotriva încălzirii globale și, în general, a luat măsuri care reduc impactul asupra mediului. Nu știm cum se va descurca Apple în unele țări, de exemplu în Franța. Aici, conform PhonAndroid, există o lege care impune producătorului să includă, cel puțin, o pereche de căști în cutia telefonului.

Apple a inclus într-adevăr un încărcător și căști de la primul iPhone – și, prin urmare, consideră că includerea acestor accesorii de fiecare dată îl determină pe client să „colecteze” de la an la an diferite încărcătoare și alte EarPod-uri. Accesoriile în cauză vor fi, prin urmare, disponibile de acum separat pentru seria iPhone 12, dar și pentru toate celelalte smartphone-uri vândute în prezent de Apple, precum iPhone SE 2020 sau iPhone 11.

Samsung mai lasă o portiță aici. Cumpărătorii unui model Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Samsung Galaxy S21 Ultra, pot cere includerea unui încărcător în cutie. Gigantul high-tech coreean va livra totuși în cutia telefoanelor sus amintite și un set de căști.

Inițial, așa cum era de așteptat, mulți concurenți, inclusiv Samsung, au batjocorit decizia Apple. Dar nu totul a decurs conform planificării: reacțiile au fost în general destul de pozitive. Și mărcile care au batjocorit această retragere au suferit reacții destul de negative, precum Xiaomi. Prin urmare, în acest context renumitul leaker Roland Quandt confirmă că Samsung a luat aceeași decizie ca Apple. Cu toate acestea decizia finală va fi la Samsung.

Prin urmare, încă nu știm sigur dacă vor exista încărcătoare în cutii la telefoanele din seria Galaxy S21. Zvonurile în acest sens sunt de mai multe săptămâni, dar acum sunt din surse tot mai credibile. Cu toate acestea, nu se știe nici dacă Samsung va aplica această măsură și altor smartphone-uri viitoare, la modelele din seriile Galaxy A sau Galaxy M.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți