Samsung Galaxy Book Pro, două noi laptopuri high-end cu OLED și S-Pen în lucru

Samsung Galaxy Book Pro doua noi laptopuri high-end cu OLED si S-Pen in lucru

Sursă imagine: Samsung

Tech

Scris de T.F.

În prezent, Samsung pare să lucreze la două oferte pentru piața notebook-urilor de ultimă generație sub numele Galaxy Book Pro și Book Pro 360. Acestea ar putea fi echipate cu afișaje OLED și, de asemenea, aduc suport pentru folosirea stiloului prin intermediul S-Pen.

Samsung și-a prezentat, de fapt, gama de notebook-uri pentru 2021 în urmă cu câteva săptămâni. În plus față de modelele Galaxy Chromebook 2, Galaxy Book Flex 2, Galaxy Book Flex 2 5G, Galaxy Book Ion 2 și Notebook Plus 2, compania sud-coreeană planifică alte două modele care nu au fost încă anunțate. După cum scrie WinFuture, Samsung lucrează în prezent la modelele Galaxy Book Pro și Book Pro 360. Denumirea sugerează că Samsung vizează sectorul high-end, dar informațiile despre prețuri și disponibilitate nu sunt încă disponibile până acum.

O perspectivă oficială a planurilor companiei pentru cele două dispozitive, pe de altă parte, este oferită de o primă certificare din partea agenției Bluetooth SIG. De aici aflăm că ambele modele vor fi disponibile în mai multe variante și toate vor avea Bluetooth 5.1. Tot de pe site-ul Bluetooth SIG am aflat că Galaxy Book Pro va fi disponibil într-o versiune LTE, în timp ce Samsung Galaxy Book Pro 360 este oferit suplimentar cu o conectivitate 5G.

Cele două modele vor avea design 2-în-1 cu balamale flexibile pentru monitor iar 360 pentru Galaxy Book Pro se referă la faptul că ecranul acestui laptop se poate roti la 360°. Un punct culminant al noilor modele este ecranul OLED. Conform informațiilor, cele două modele vor avea diagonala de 13,3 (33,78 cm) și 15,6 inch (39,62 cm). În plus, Samsung ia în considerare și sprijinul S-Pen-urilor sale pentru modelele Pro.

Faptul că Samsung are planuri ambițioase cu S Pen-ul, care depășesc smartphone-urile, a fost deja subliniat la prezentarea seriei Galaxy S21. Lansarea preconizată a unui S Pen Pro mai târziu în acest an ne duce cu gândul că ar putea fi folosit și la laptopurile descrise mai sus.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.