Fostul conducător al clubului UTA, Nicolae Bara, a murit

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Omul de afaceri Nicolae Bara, cunoscut în rândul arădenilor în special datorită implicării sale la UTA, când în perioada 2006-2008 a condus destinele clubului arădean.

Născut pe 4 octombrie 1954, în București, Nicolae Bara a decedat în această după-amiază, cel mai probabil la Viena (Austria), acolo unde locuia de mai mulți ani.

Printre altele, Nicolae Bara a deținut și ziarul Sport Total, care a funcționat doar doi ani de zile (2005-2007), afaceristul cumpărând ulterior cotidianul ziarul, dar la care a renunțat destul de repede. Totodată, acesta a deținut și postul de radio Sport Total FM. Probabil cea mai cunoscută afacere în care a fost implicat Nicolae Bara a fost „Frigotehnica”, un grup de echipamente și instalații frigotehnice.

Totodată, în perioada 2004-2008, Nicolae Bara a fost deputat din partea Partidului Democrat.

Ani de zile, Nicolae Bara a dispărut din viața publică, mutându-se la Viena. Totuși, acesta venea periodic în țară, oprindu-se de fiecare dată la prietenul său, fostul ministru Constantin Traian Igaș, la Pecica.

De altfel, fostul conducător al clubului UTA a revenit cumva în atenția publică în luna decembrie, atunci când a trimis pe adresa clubului arădean o scrisoare de intenție prin care anunța că își dorește să revină să ajute echipa de fotbal pe care o îndrăgea atât de tare. Din păcate, Alexandru Meszar, cel care conduce clubul UTA, nu l-a acceptat pe Nicolae Bara în club, așa cum nu a acceptat nici grupul oamenilor de afaceri arădeni, format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada.

Anunțul decesului lui Nicolae Bara a fost făcut chiar de Constantin Traian Igaș, care a scris pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună. Drum lin spre eternitate, prieten bun!”.

Este cunoscut faptul că Nicolae Bara a avut în trecut probleme de sănătate, acesta suferint mai multe operații pe cord. Din păcate, acesta a plecat dintre noi înainte să își poată împlini dorința de a mai ajuta odată clubul iubit.

Redacția Arad Obiectiv transmite pe această cale condoleanțe familiei Bara, dar și prietenilor și apropiaților domnului Nicolae Bara.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.