Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit

Sursă imagine: Facebook/Adi Barar

Național

Scris de Arad Obiectiv

Dimineața zilei de 8 martie a venit cu o veste extrem de tristă pentru toți iubitorii trupei Cargo și ai muzicii rock. Fondatorul și liderul formației, timișoreanul Adi Bărar, s-a stins.

Acesta și-a petrecut ultimele zile din viață în Spitalul Județean din Timișoara, fiind internat la terapie intensivă după ce a fost infectat cu Covid-19.

În vârstă de 61 de ani, Adi Bărar a fost internat în spital pe 25 februarie, după infectarea cu virusul SARS-CoV 2 și suferint de alte afecțiuni.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!”, au postat colegii săi pe pagina de Facebook a trupei Cargo.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.