Florin Bugar a pierdut cel mai important meci al carierei, cel cu viața

Sport

Scris de Amalia Fuliaș

Florin Bugar, antrenorul Naționalei Feminine de Fotbal U19, care era în același timp și tehnicianul echipei de fotbal feminin Piroș Security din Arad, a murit în această dimineață.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Piroș Security.

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa Națională feminină a României sub 19 ani . Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.

NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

Florin Bugar 1970-2020″

Florin Bugar a fost testat pentru COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni. La data de 9 octombrie, rezultatul său a fost pozitiv. Situația lui s-a înrăutățit brusc, a făcut encefalită și a fost transportat la secția ATI a unui spital din Timișoara, ca mai apoi să fie intubat.

Situația lui medicală s-a degradat foarte tare în ultima săptămână. Plămânii și creierul nu au mai funcționat, iar azi noapte la ora 1.30 inima sa a cedat și ea.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.