Fitbit va lansa un ceas inteligent cu sistemul de operare Wear OS în viitor

Fitbit va lansa un ceas inteligent cu sistemul de operare Wear OS în viitor

Sursă imagine: via androidauthority.com

Tech

Scris de T.F.O.

La conferința anuală pentru dezvoltatori I / O de la Google, gigantul american a anunțat că Fitbit va introduce în viitor ceasuri inteligente bazate pe sistemul de operare Wear OS. Știrea urmează anunțului că viitoarea reproiectare a Wear OS va integra funcționalitatea Fitbit și serviciile însoțitoare pentru urmărirea fitness-ului.

Google a finalizat achiziția Fitbit la începutul lunii ianuarie a acestui an, iar integrarea în Wear OS este unul dintre primele semne ale acestui lucru. Potrivit AndroidAuthority, utilizatorii de ceasuri Fitbit se pot aștepta să vadă caracteristici de bază, cum ar fi modurile de exerciții, sărbătorile și aplicația Today integrată în aplicația Wear OS. Fitbit este una dintre companiile importante pe piața dispozitivelor purtabile, compania a livrat până acum 130 de milioane de dispozitive de la înființarea ei.

La evenimentul Google I / O din acest an cele două companii au anunțat că își combină forțele pentru a crea un nou articol premium portabil. Nu se știe dacă va fi un ceas de fitness pentru a concura cu Samsung Galaxy Fit 2 sau unul cu veleități de smartwatch. Până în prezent, toate dispozitivele Fitbit au rulat propriul sistem de operare proprietar al companiei, care este concentrat în întregime asupra sănătății și are un domeniu limitat pentru funcții de smartwatch. Aplicațiile terță parte sunt disponibile pentru descărcare prin intermediul aplicației mobile Fitbit, dar selecția este foarte mică.

Un Fitbit care rulează Wear OS vă va permite să accesați e-mailurile, să primiți notificări pe smartphone, să utilizați hărți și să descărcați o gamă largă de aplicații de la terți. În același timp puteți monitoriza în continuare ritmul cardiac, activitatea, nivelul de stres, antrenamentele, ciclul menstrual și alți indicatori de sănătate.

Un astfel de ceas ar putea ajuta la reducerea decalajului dintre dispozitive precum Fitbit Versa și Fitbit Sense și ceasuri inteligente complete, cum ar fi Apple Watch și Samsung Galaxy Watch. Nu se știe momentan când va fi lansat primul ceas Fitbit cu sistemul de operare Wear sau care vor fi caracteristicile sale exacte.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.