Familia Apreutese intră și pe piața divertismentului, cumpărând jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din țară

Sursă imagine: Facebook.com

Național Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Familia Apreutese, care deține International Alexander Holding, tocmai a cumpărat, potrivit Profit.ro, jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din țară. Soții Apreutese, Simion și Loredana, și-au extins afacerile în ultimii ani, acoperind o sumedenie de domenii de activitate, de la transport mărfuri, la comerț online sau chiar producție de componente auto, iar acum se pare că intră și pe piața divertismentului. Afacerile familiei Apreutese se desfășoară în mai multe țări, de la România, la Ungaria, Serbia, Germania sau Cehia.

De altfel, Simion Apreutese este omul de afaceri în jurul căruia s-a format grupul „NextGen”, alături de Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, grup care anul trecut și-a manifestat dorința de a prelua clubul de fotbal UTA. De fapt, potrivit informațiilor noastre, grupul „NextGen” chiar bătuse palma cu Alexandru Meszar, conducătorul de facto al clului, pentru preluare, însă acesta din urmă s-a răzgândit în ultimul moment.

Așadar, revenind la subiectul acestui material, s-ar părea că soții Apreutese tocmai au cumpărat jumătate din acțiunile companiei Headline Management Agency, de la impresarul și organizatorul de evenimente Călin Crețu, la rândul său arădean. Printre comedianții din portofoliul Headline Management Agency se numără nume sonore precum Cătălin Bordea, Cosmin Nedelcu (Micutzu) sau Nelu Cortea – foarte cunoscut recent pentru participarea sa la emisiunea America Express.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.