#ErasmusPlus | Un nou proiect Erasmus+, la UVVG Arad

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Luni, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, a primit vizita delegației Universității Dubnica, din Slovacia, formată din Prof. Tomas Lengyelfalusy-Rector și Prof. Miroslav Skoda-Prorector pentru Cooperare Academică. Vizita a avut ca scop semnarea acordului de cooperare dintre cele două universități.

În cadrul întâlnirii, au fost stabilite direcțiile de cooperare: publicarea de articole științifice, schimburi de bune practici, organizare și participare la conferințe de specialitate și schimburi academice, prin programul ERASMUS PLUS.

Delegația s-a întâlnit cu conducerea Universității, decanii facultăților de Științe Economice, Informatică și Inginerie, Științe Socio-Umane și Educație fizică și Sport, precum și cu Departamentul de Relații Internaționale.

Rectorul U.V.V.G. Arad, Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Cotoraci : „Ne-am bucurat mult de vizita dlui. rector Lengyelfalusy și de a prietenului și colaboratorului nostru, prof Miroslav Skoda, prorector al acestei universități private din Slovacia. Este o colaborare de 21 de ani, concretizată până acum în participarea la conferințe și workshop-uri de ambele parți, la nivelul Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie, pe care o extindem, și la Facultatea de Științe Socio-Umaniste, Educație fizică și Sport. Sunt mândră să văd o colaborare universitară, care durează și se menține atât de frumos peste ani!”

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.