ERASMUS + | „U.V.V.G. în Republica Moldova”

Educație

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 18-22 iunie 2022, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, din Cahul, Republica Moldova, a fost gazda unei delegații a universității noastre, în cadrul unui program Erasmus+.

Prof. Univ. Dr. Petru Aurel Darău, Conf. Univ. Dr. Andrei Anghelina – prorectori, și doamna Conf. Univ. Dr. Antoanela Naaji – director Departament Relații Internaționale, au fost primiți de rectorul universității ”B.P. Hașdeu”, Conf. Univ. Dr. Sergiu Cornea, alături de prorectori, decani și directori de departament.

Discuțiile dintre reprezentanții celor două instituții s-au concentrat pe extinderea mobilității cadrelor didactice și studenților în cadrul programului Erasmus+, dar și pe dezvoltarea unor noi direcții de colaborare, legate de programele de studii și proiectele de cercetare.

 

Cu această ocazie a fost semnat și un acord de colaborare inter-instituțional, în scopul creării cadrului de cooperare pentru viitoarele acțiuni, urmând ca rezultatele acestei cooperări să se concretizeze în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.