Echipa UAV a reprezentat Aradul la Salonul de Inventică

Educație Tech

Scris de Arad Obiectiv

Medalii de aur, argint și bronz pentru echipa Aradului, la Salonul de Inventică, toți reprezentanți sau absolvenți  ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

„Prezența UAV la Salonul de Inventică este un succes pentru universitatea noastră. Echipa de arădeni, formată din profesori și absolvenți ai facultăților noastre s-a bucurat de aprecierea juriului și a publicului. Suntem mândri de reușita lor și îi felicităm pentru premiile obținute”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Prorectorul UAV, Alexandru Popa și președintele Senatului, Radu Ioan, alături de alți patru inventatori au prezentat cinci invenții, dintre care două au fost medaliate cu aur, două cu argint și una cu bronz.

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a sprijinit financiar participarea membrilor echipei.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.