Echipă nouă la Liga Studenților din UAV

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Alegeri la Liga Studenților din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Noua echipă a fost votată de studenți, în ultima zi a lunii martie și e pregătită pentru noul mandat „Ce ne dorim pentru studenți și pentru universitate? Cu siguranță și în măsura în care situația epidemiologică ne permite, continuăm proiectele bune care au făcut să se vorbească despre Arad în întreaga țară și mă gândesc aici la Ghioroc, la Tuning Show și multe altele. Vrem, de asemenea, să oferim studenților traininguri, cursuri sau seminarii de formare care să-i ajute în ceea ce vor face pe viitor. Este important, ca indiferent de cariera profesională pe care o aleg să-și dezvolte abilități de lideri, să dețină acele calități care îi vor ajuta să facă față unor responsabilități sociale, să fie capabili să fie leaderi adevărați, nu doar șefi. Programul nostru este gândit pentru studenți, pentru comunitatea studențească a UAV, pentru o mai multă implicare în comunitatea locală și, bineînțeles, și pentru activități recreative” a declarat noul președinte al LSUAV, Șușca Nicoleta Elena.

Alături de ea e noua echipă: vicepreședinte interne: Lazăr Caius, vicepreședinte externe: Mihu Maria Cristina, secretar general: Badea Ioana-Mihaela, director logistică: Băieș Ioan-Liviu, director imagine: Ropotică Giulia Sorana, directori resurse umane: Șuca Rafaela și Miculan Vlad Alexandru, director social events: Ghele Eduard.

Cei care doresc să facă parte din LSUAV, pot contacta liga prin intermediul paginii de Facebook.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.