Echipa de la UAV, cea mai bună la Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Premiul I și premiul II  pentru Sechereș Bogdan-Constantin și Bujor Florin-Viorel studenți masteranzi ai UAV, la Inginerie, specializarea Productica Sistemelor industriale. Rezultatele au fost obținute în cadrul  Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice a Studenților organizată de Universitatea Maritimă din Constanța.

Lucrările celor doi au fost cele mai bune din concurs. Este vorba despre  lucrarea„ Design and implementation of robotic end effectors for body in white assembly” care a câștigat primul loc și „Step by step fixture design for a car hatch subassembly”, locul secund.

„O echipă care merită toate felicitările noastre. Premiile obținute demonstrează că aici, la Universitatea Aurel Vlaicu, se asigură o pregătire foarte bună studenților, viitorilor ingineri. Și atunci când munca profesorului este susținută de munca studenților, rezultatele se văd repede și sunt recompensate pe măsură” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.