După ce jumătate de an a „prădat” mai multe magazine din Arad, un bărbat a fost prins furând mâncare dintr-un supermarket

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Vreme de jumătate de an, un individ din Arad a prădat mai multe magazine, însă a fost prins de polițiști după ce luni a furat mâncare dintr-un supermarket.

La data de 31 august 2020, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 45 de ani, din Arad, care a sustras produse alimentare dintr-un supermarket, în valoare de aproximativ 75 de lei, bunuri recuperate integral.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale îl cercetează pe bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat, întrucât în perioada martie – august 2020, ar fi sustras bunuri din mai multe societăți comerciale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Arad, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.