Dum Dance Team aduce cele mai bune rezultate pentru Arad, de la Campionatul National de Clase din Brașov | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Rezultatele remarcabile ale sportivilor de la ACS DUM DANCE TEAM din Arad nu sunt o noutate, dar iată că și anul acesta, dupa mai bine de un an de pandemie, toate perechile participante s-au întors cu rezultate remarcabile, aducând, ca de obicei, cele mai bune rezultate pentru orașul nostru.

Cele 8 perechi reprezentate ale clubului Dum Dance Team, pregătite de antreorul Andrei Claudiu Dumitrașcu, au reușit cele mai bune performanțe astfel: 5 au fost pe podium (3 titluri de Vicecampioni si două locuri 3), două perechi în finale și o pereche în semifinale.

„Campionatul National de Clase este una dintre cele mai importante competiții ale anului pentru dansatorii de performanță, iar pregatirea noastră a început cu mult înainte, ultima lună fiind una de foc, atât pentru sportivi, cât și pentru mine ca antrenor. Sunt foarte mândru de echipa noastră, de munca, progresul și prestația copiilor de la competiție, dar mai ales din toată perioada de pregătire. Rezultatele au fost foarte bune, dar puțin ciudate, noi având alte așteptări. Dar asta ne ambiționează și nu ne face decât să realizăm că drumul spre succes și calitate este unul singur, să ne dorim să muncim mult mai mult și să fim din ce în ce mai buni”, ne spune antrenorul Andrei Claudiu Dumitrașcu.

Bilanțul competiției:

– Iancsik Kevin – Albert Klara – Vicecampionii clasei Hobby 14-15;

– Popa Andrei – Polgar Carla – Vicecampionii clasei Hobby 12-13;

– Iorgov Radu – Kallikkot Maysa – Vicecampionii clasei D 10-11;

– Ciupuliga Darian – Sabau Mara – locul 3 clasa D Junior 2;

– Savan Luca – Bundis Ruxandra – locul 3 clasa Hobby 14-15;

– Bacis Vlad – Han Sarah – locul 7 clasa D 12-13;

– Oprescu Horea – Cristea Sonia – locul 4 clasa C 16-18 Latino si locul 16 clasa C 16-18 Standard;

– Oprescu Radu – Dreghici Giulia locul 7 clasa D 16-18 Latino si locul 10 clasa D 16-18 Standard.

Felicitări, tuturor sportivilor, respectiv antrenorului Andrei Claudiu Dumitrașcu, cel care se ocupă de pregatirea acestora, și mult succes pe mai departe!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.