Drumul Arad-Oradea, sub orice critică! Șase mașini au ieșit în decor, pe o distanță de numai cinci kilometri

Sursă imagine: Arad Obiectiv / I. J.

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Autoritățile, de această dată cele „naționale”, au fost luate din nou prin surprindere de vremea rea, din păcate pentru șoferi.

Mai exact, vorbim despre Drumul Național 79 (DN79), drum ce face legătura între municipiile Arad și Oradea, un drum care astăzi a făcut mai multe victime. Afară ninge, iar temperaturile sunt scăzute, puțin sub zero grade. Adică este evident că vremea poate să pună probleme șoferilor. Totuși, nu pare a fi evident și pentru autoritățile care se ocupă de drumurile naționale, din moment ce DN79 este efectiv „sticlă”.

De altfel, pe o porțiune de puțin peste 5 kilometri, adică imediat după comuna Zimandu Nou spre Oradea, nu mai puțin de șase autoturisme zac în șanțurile de pe marginea drumului, fiindcă au derapat pe ghețușul de pe șosea.

„Drumul este sub orice critică. Am prins 5 sau 6 mașini ieșite în decor doar între Zimand și Domeniul Lupaș. Eu merg cu maxim 40km/h, dar e dezastru. Am sunat inclusiv la 112 pentru chestia asta. Sper ca și apelul la 112 și articolul vostru să aibă efect și să intervină rapid cineva pe drumul ăsta, până nu se întâmplă vreo nenorocire”, ne-a explicat unul dintre cititorii Arad Obiectiv, care tocmai trecuse cu mașina pe DN79 și care, de altfel, ne-a și trimis câteva fotografii surprinse în trafic.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.