Două ore de „foc”, cu trei incendii, pentru pompierii arădeni: o clădire de pe ștrand, o casă din Zimandu Nou și un camion care a ars pe Centură

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Pompierii arădeni au avut două ore de „foc”, fiind solicitați la stingerea a trei incendii într-un timp atât de scurt.

Astfel în primă fază, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire dezafectată de pe Ștrandul „Neptun” din Arad, unde un morman de haine și alte bunuri ardeau. Din fericire, pompierii arădeni au reușit să stingă focul în numai 15 minute.

Reprezentanții ISU Arad spun că „acțiunea unor persoane iresponsabile” pare să fi fost cauza probabilă a incendiului.

În același timp, alte trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad s-au deplasat în localitatea Zimandu Nou, unde au fost solicitați să-i sprijine pe colegii lor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitate, care luptau cu un incendiu izbucnit la o casă de locuit. Incendiul se manifesta în interiorul mansardei, dar, cu mult profesionalism, pompierii Detașamentului Arad au reușit să lichideze incendiul într-un timp foarte scurt, înainte ca flăcările să se extindă.

Cauza probabilă „foc deschis în spații închise”, potrivit celor de la ISU Arad.

Și dacă două incendii nu au fost suficiente, în timp ce echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad se aflau la Zimandu Nou, un autotren (camion) a luat foc în mers, pe Centura municipiului Arad. Din fericire și acest incendiu a fost stins repede, fără a produce vreo victimă.

„Cauza probabilă: scurt circuit electric”, transmite maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.