Doi bărbați și o femeie au luat cu forța o tânără, au băgat-o în mașină și au plecat cu ea. Polițiștii SIC și cei de la Chișineu-Criș i-au prins

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut trei arădeni pentru lipsirea de libertate a unei tinere de 21 de ani.

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, doi bărbați, de 50 și 20 de ani, împreună cu o femeie de 49 de ani, în incinta unui complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, prin folosirea forței fizice au forțat o tânără de 21 de ani să se urce într-un autoturism, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale împreună cu cei ai Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, cei bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați în trafic pe raza localității Chișineu-Criș, fiind conduși la sediul I.P.J. Arad pentru audieri.

Cei în cauză au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.