Doi bărbați din Lipova, prinși de jandarmi la braconaj piscicol pe râul Mureș

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Joi după-amiază, în jurul orei 16.30, un echipaj de Jandarmerie a depistat în flagrant doi bărbați, cu vârste de 58 respectiv 63 de ani din Lipova, care pescuiau ilegal prin metoda greblare folosind bețe de pescuit echipate cu triple și plumbi de dimensiuni mari.

Cei doi bărbați au fost depistați pescuind pe malul râului Mureș, în dreptul localității Julița, județul Arad. Aceștia și-au recunoscut fapta spunând că au dorit să iasă la un pește.

Având în vedere că activitatea celor doi bărbați constituie infracțiune, conform prevederilor OUG nr. 23 din 2008, privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale.

Ustensilele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare, au fost înaintate organelor de urmărire penală in vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.