De ziua mediului, cu specialiști în problematica mediului de la UAV

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Elevii arădeni au fost prezenți la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad împreună cu profesorii lor, de Ziua Mondială a Mediului, pentru a afla mai multe despre tema acestui an: „Restaurarea Ecosistemelor”. Au vizitat laboratoarele de cercetare și au discutat despre amenințările pentru ecosisteme elevii de la Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului, alături de prof.ing. Audi Florentina, elevii de la Liceul „Adam Muller Guttenbrunn”, prof. Blidar Violeta și Martin Schwägerl și elevii de la Școala Gimnazială Pavel Covaci Macea, însoțiți de prof. Simona Dinea.

Gazdele lor au fost profesorii și cercetătorii de la  Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului: decanul facultății, Virgil Ciutină,  prof.univ.dr.habil Munteanu Florentina, prof.univ. dr.habil Copolovici Dana și prof.univ.dr.habil Copolovici Lucian.

„Ne-a bucurat această întâlnire cu elevii arădeni. Preocuparea lor pentru mediu, pentru protejarea ecosistemelor este îmbucurătoare și sperăm că se va concretiza în alegerea unei cariere în acest domeniu și,  de ce nu, să fie o carieră pentru care să se pregătească la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad”, a precizat decanul facultății, conf. univ. dr. Virgil Ciutină.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.