„De se-ntâmplă să mă-mbăt, merg acasă și sparg tăt”, zise și făcuse un bărbat din Belotinț, după care și-a amenințat concubina cu moartea, cu copiii de față

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Știți cu toții cântecul care răsună la majoritatea petrecerilor și ale cărui versuri sună cam așa: „De se-ntâmplă să mă-mbăt, merg acasă și sparg tăt. Nu sparg masa, nici dulapu’, numa’ la nevastă capu’”. Cam așa o fi cântat și un individ din localitatea arădeană Belotinț și aproape că i-a ieșit în întregime, mai puțin partea cu spartul capului nevestei. Iar pe urmă a putut-o cânta și pe aia cu „Vine Poliția”.

Mai exact, polițiștii din Conop au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Belotinț, care, pe fondul consumului de alcool, a rupt poarta de acces în locuința familiei, a pătruns în locuința de pe raza localității, unde a spart un geam și și-a amenințat cu moartea concubina în prezența celor 7 copii minori.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vioare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.