duminică, 14 iulie, 2024

„De se-ntâmplă să mă-mbăt, merg acasă și sparg tăt”, zise și făcuse un bărbat din Belotinț, după care și-a amenințat concubina cu moartea, cu copiii de față

Distribuie articolul

Știți cu toții cântecul care răsună la majoritatea petrecerilor și ale cărui versuri sună cam așa: „De se-ntâmplă să mă-mbăt, merg acasă și sparg tăt. Nu sparg masa, nici dulapu’, numa’ la nevastă capu’”. Cam așa o fi cântat și un individ din localitatea arădeană Belotinț și aproape că i-a ieșit în întregime, mai puțin partea cu spartul capului nevestei. Iar pe urmă a putut-o cânta și pe aia cu „Vine Poliția”.

Mai exact, polițiștii din Conop au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Belotinț, care, pe fondul consumului de alcool, a rupt poarta de acces în locuința familiei, a pătruns în locuința de pe raza localității, unde a spart un geam și și-a amenințat cu moartea concubina în prezența celor 7 copii minori.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vioare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți