Dacă au fost sărbătorile, s-a lăsat și cu alcool. Din păcate, unii au urcat și la volan, însă din fericire câțiva au fost prinși de polițiști

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 25 decembrie 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu au depistat în flagrant delict, un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nouă, având o îmbibație alcoolică de 1,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii orașului Ineu au depistat, în flagrant delict, la data de 27 decembrie 2020, un bărbat din Măderat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rahovei din Ineu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 decembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Frumușeni au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Felnac, având o îmbibație alcoolică de 0,68 mg./l. alcoolpur în aerul expirat.

Polițiștii Poliției Comunale Vladimirescu au depistat, la data de 25 decembrie 2020, în flagrant delict, un bărbat de 27 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un moped, pe strada Piața Victoriei din localitate, având o alcoolemie de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat și fără să deține permis de conducere.

Iar, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat la data de 24 decembrie 2020, în flagrant delict, un bărbat de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Aluniș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,23 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 decembrie 2020, un tânăr de 20 de ani, din județul Timiș, a condus un autoturism pe raza municipiului Arad, iar la intersecția dintre strada Prutului cu Calea Radnei, nu ar fi acordat prioritate de trecere, fiind implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Polițiștii Biroului Rutier au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare sunt atribuite altui autoturism, acestea fiind reținute împreună cu certificatul de înmatriculare.

Pe numele tuturor celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.