Cum era de așteptat, Alexandru Meszar și-a bătut joc de elevii promițători ai Aradului. După ce și-a făcut campanie de imagine pe spatele lor, a uitat de ei

Sport

Scris de Arad Obiectiv

În urmă cu mai bine de o lună de zile, pe 24 iulie, în plin scandal și când mii de fani îi cereau și încă îi cer lui Alexandru Meszar să lase UTA și să plece, conducătorul de facto al clubului nu a ezitat să se folosească, exact ca politicienii care îl susțin, de imaginea elevilor arădeni care obținuseră note foarte mari la examenul de Bacalaureat.

Mai exact, în tentativa de a puncta pozitiv la capitolul imagine, acesta a anunțat pe site-ul clubului că „UTA dorește să răsplătească perfomanțele deosebite a 14 elevi care tocmai au absolvit examenul de bacalaureat”.

Adică, cei 14 elevi cu medii de peste 9.90 la BAC ar fi trebuit, potrivit anunțului clubului, să primească abonamente gratuite pentru acest sezon, abonamente cu ajutorul cărora tinerii merituoși ar fi urmat să intre la meciurile Bătrânei Doamne.

Cum am spus și atunci și cum era de așteptat, totul era doar „praf” aruncat în ochii celor 14 tineri și tuturor arădenilor, o pură încercare politicianistă de a capitaliza imagine pe spatele unor tineri care au reușit să performeze. Meszar făcuse promisiunea față de elevi exact în ajunul mitingului de protest organizat de fani, atunci când mii de oameni i-au cerut demisia.

Evident că tinerii n-au primit respectivele abonamente, chiar dacă le-au fost promise public. Au primit, în schimb, amăgiri, ceea ce reiese și din spusele unuia dintre respectivii elevi.

De fapt, elevii primiseră doar un bilet de intrare la partida cu Petrolul Ploiești, deși anunțul clubului era clar „pentru preluarea abonamentului îi aşteptăm pe cei 14 elevi luni, 25 iulie, la Arena Francisc Neuman, la ora 11”. Luni însă, au primit doar biletul, urmând să fie contactați de club pentru a primi abonamentele. A trecut o lună și o săptămână de atunci, iar UTA a jucat între timp alte două partide pe teren propriu, însă elevii n-au mai fost sunați și n-au mai primit abonamentele promise.

Să vă fie rușine, domnilor din conducerea clubului UTA, în frunte cu Alexandru Meszar, pentru încă o încercare mișelească de a câștiga imagine, pentru încă o dovadă a lipsei de profesionalism care vă caracterizează!


Promisiunea clubului față de elevi:


Ce spune unul dintre elevi:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.