Cum ar putea arăta noul Spital de Boli Infecțioase, pe care reprezentanții Consiliului Județean spun că îl vor construi | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

(COMUNICAT DE PRESĂ)

Consiliul Județean Arad a dat astăzi publicității felul în care va arăta noul spital de Boli Infecțioase Adulți, construit de Consiliul Județean Arad din finanțare europeană și fonduri proprii.

Este vorba despre imaginea realizată de proiectantul lucrării și avizată de specialiști. Din imagini se vede că spitalul va avea patru niveluri, respectiv trei etaje și o zonă de parter pentru primirea și trierea pacienților.

„Valoarea investiției este de aprox. 4 milioane de euro. Construim noul spital în curtea Spitalului Județean (pe locul fostelor magazii). În această perioadă se finalizează proiectul tehnic și urmează să scoatem la licitație executarea lucrării. Spitalul va avea între 42-50 de paturi și va fi dotat și cu echipamente noi. Va asigura circuitele medicale conform celor mai recente reglementări europene” – a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.