Clădirea în care își au sediul Consiliul Județean Suceava și Prefectura Suceava a fost cuprinsă de flăcări

Sursă imagine: monitorulsv.ro (Monitorul de Suceava)

Național

Scris de Arad Obiectiv

Clădirea Palatului Administrativ din Suceava a fost cuprinsă de flăcări în cursul acestei dimineți. În respectiva clădire își au sediile Consiliul Județean Suceava și Prefectura Suceava. S-ar părea că incendiul a izbucnit în mansarda clădirii. La fața locului se intervine cu mai multe autospeciale de stingere, autoscară, respectiv autospeciale SMURD din cadrul ISU Suceava, însă în sprijin au fost chemate și o autospecială de stingere și o autoscară din cadrul ISU Botoșani.

„Incendiul se manifestă la acoperișul clădirii aproape în totalitate, intervenim la fața locului cu patru autospeciale de stingere și o autoscară de lucru la înălțime, intervenim atât din exterior cu autoscara, cât și din interior. La fața locului avem și două ambulanțe SMURD, însă din fericire, la acest moment nu avem persoane care să fie rănite.

Toate persoanele care se aflau în interior s-au autoevacuat pentru că incendiul se manifestă la nivelul acoperișului, deci nu au fost în pericol.

După localizarea și lichidarea incendiului vom stabili cauza probabilă, vorbim de o structură din lemn, și aceasta e cea mai mare problemă, și faptul că e acoperită de tablă, deci incendiul se manifestă sub acea tablă.

Intervenția este foarte dificilă din cauza cantității foarte mare de material combustibil, lemn așa cum spuneam, a suprafeței foarte mari și faptul că este acoperită de tablă, sperăm să îl stingem cât mai repede”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.