Circulația tramvaielor, blocată, în zona Gării, după ce un bărbat a ajuns cu bolidul pe linii

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Circulația tramvaielor pe dinspre Podgoria spre Vlaicu și invers, a fost perturbată în această seară, în jurul orei 21:00, după ce un autoturism a ajuns pe linii.

Din imaginile transmise pe adresa redacției Arad Obiectiv de către un cititor, se poate vedea cum un autoturism marca BMW a rămas imobilizat pe liniile de tramvai de pe Calea Aurel Vlaicu, exact în fața Gării din Arad.

Cel mai probabil, șoferul, un bărbat, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului, sărind efectiv peste bordura dintre carosabil și liniile de tramvai, autoturismul rămânând blocat, de-a latul șinelor.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Locale, dar și reprezentanții unei firme care se ocupă cu tractarea autoturismelor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.