Circulația pe Miron Costin, închisă preț de câteva ore. Se lucrează la rețeaua de termoficare

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Arad a fost închisă preț câteva ore, pentru că se lucrează la instalația de termoficare.

Mai exact, vorbim despre strada Miron Costin, care face legătura între Calea Aurel Vlaicu (zona Gării) și strada Corneliu Coposu (zona Consiliului Județean Arad).

Astfel, vorbim despre restricționarea circulației auto preț de câteva ore, pentru că, în zona intersecției cu strada Nelu Aristide Dragomir (fostă Peneș Curcanul) se lucrează intens la instalația de termoficare.

Am luat legătura cu reprezentanții Primăriei Municipiului Arad, pentru a vedea exact despre ce este vorba și cât timp va fi închisă circulația.

„Traficul este restricționat pe strada Miron Costin, ca urmare a lucrărilor derulate în cadrul proiectului de Reabilitare a rețelei de transport energie termică. Agenții Direcției Generale Poliția Locală Arad asigură fluidizarea traficului în zona afectata de lucrări. Restricția de circulație va fi ridicata în aproximativ 2 ore”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Raluca Cotrău.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.