duminică, 21 iulie, 2024

Cinci localități din județ vor rămâne săptămâna viitoare fără curent electric

Distribuie articolul

Mai multe localități din județul Arad vor rămâne, săptămâna viitoare, fără curent electric, din cauza lucrărilor pe care cei de la E-Distribuție le vor efectua.

Astfel, reprezentanții E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD, anunță că a fost redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Totodată, aceștia anunță că lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, mai transmit reprezentanții E-Distribuție Banat SA.

Mai exact, localitățile Sânleani și Livada vor fi afectate luni (10 august), între orele 09:00 și 17:00.

Localitatea Macea va rămâne fără curent atât marți (11 august), cât și miercuri (12 august), între 09:00 și 17:00.

În localitatea Turnu se va lua curentul joi (13 august), între orele 09:00 și 17:00.

La rândul ei, localitatea Șofronea va rămâne fără energie electrică vineri (14 august), între 09:00 și 17:00.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți