Cinci arădeni, luați „la ochi” de polițiști după ce și-au amenințat sau agresat soțiile

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe ordine de protecție provizorii.

Un arădean de 48 de ani și-a amenințat și agresat soția, atacând-o cu un cuțit, în noaptea de 21/22 august a.c. Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul l-a încălcat în ziua următoare. Bărbatul este cercetat penal pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

În aceeași zi, pe raza municipiului, un arădean de 37 de ani și-a agresat fizic și verbal soția, și un bărbat de 33 de ani, din Pleșcuța, pe fondul consumului de alcool a provocat scandal, și-a amenințat și bruscat concubina, aruncând asupra acesteia cu un scaun. De asemenea, și-a lovit cu palma și fiica minoră. Cei doi bărbați sunt cercetați pentru violență în familie.

Doi arădeni, de 48 și 34 de ani sunt cercetați de polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru că au încălcat ordinele de protecție emise pe numele lor. Aceștia s-au deplasat la domiciliile victimelor în perioada în care le era interzis prin ordinele de protecție emise anterior.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.