Chiar de ziua sa, George Pleșca, „vocea” ISU Arad, a fost avansat în grad, împreună cu alți colegi. La mulți ani, Gigi! | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ne-am obișnuit să scriem destul de des despre faptul că pompierii arădeni au avut câte o „zi plină”, iar acest lucru se întâmplă ori de câte ori George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, ne transmite câte o listă întreagă de intervenții pe care el și colegii săi le-au avut într-o singură zi.

Ei bine, și astăzi a fost o zi plină pentru cei de la ISU Arad, însă din cu totul alt punct de vedere, iar asta pentru că peste 60 de ofițeri și subofițeri au fost avansați în grad la termen. Iar printre ei s-a numărat și cel cu care noi, cei din mass-media, ținem legătura zilnic. Este vorba despre George Pleșca, sau Gigi, așa cum îl alintăm cu toții. Am scris de sute, poate mii de ori „maiorul” George Pleșca atunci când îl citam în articolele noastre, însă de acum, de astăzi, va trebui să ne obișnuim să-i spunem „locotenent colonelul” George Pleșca.

Avansările în grad au fost făcute de către comandantul ISU Arad, Cristian Gârbău, împreună cu prefectul județului Arad, Tóth Csaba.

Totodată, George Pleșca a devenit și noul locțiitor al Detașamentului de Pompieri Arad, subunitatea de intervenție care deservește municipiul Arad și alte 27 de localități, având în subordine și punctele de lucru de la Curtici, Vladimirescu, Nădlac și Vinga. Ocuparea funcției de locțiitor de către locotenent colonelul George Pleșca vine în urma unui concurs, acesta ocupând însă funcția sub formă de interimat încă de la începutul acestui an.

Și ca totul să fie și mai fain, așa cum e și Gigi, unul dintre cei mai faini purtători de cuvânt ai insituțiilor publice, avansarea în grad a venit chiar de ziua lui. Iar la final, locotenent colonelul George Pleșca a avut parte și de o surpriză, atunci când cei mai dragi oameni din viața sa, soția Ana Maria și fiul Dragoș, au apărut la sediul ISU pentru a-i ura acestuia „La mulți ani!”.

Urăm pe această cale felicitări tuturor acestor pompieri care astăzi au fost avansați în grad și le mulțumim, lor și colegilor lor, pentru modul în care își fac datoria de fiecare dată.

Iar ție, Gigi, îți urăm să fii fericit și împlinit, mereu voios și să avem în continuare o colaborare cât mai lungă și cel puțin la fel de bună. Felicitări și la mulți ani!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.