Cercetat penal pentru că s-a apropiat de soție, deși judecătorii i-au interzis acest lucru

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La mijlocul lunii august, unui arădean de 35 de ani i s-a interzis, de către judecători, să se apropie de soția sa, după ce acesta cel mai probabil a avut ieșiri violente la adresa femeii sau a amenințat-o. Ei bine, bărbatul nu a respectat ordinul de protecție și s-a apropiat de soție mai mult decât avea voie, iar acum este cercetat penal.

Astfel, polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 35 de ani, din Arad, care la data de 1 septembrie 2020 s-ar fi apropiat de soția sa, la o distanță mai mică decât cea prevăzută în ordinul de protecție emis de Judecătoria Arad, la data de 12.08.2020, pentru 90 de zile.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a unui ordin de protecție.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.