Cel mai ieftin smartphone 5G de la Samsung are o dată de lansare

Cel mai ieftin smartphone 5G de la Samsung are o dată de lansare

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Samsung a oficializat smartphone-ul Galaxy A42 5G, a dat inclusiv detalii despre preț și disponibilitate. Compania a confirmat, de asemenea, că Galaxy A42 5G găzduiește cipset-ul Snapdragon 750G și este cel mai accesibil telefon 5G de până acum. Acesta a fost singurul detaliu care lipsea din infografia lansată anterior de Samsung despre telefon.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 750G (litera G înseamnă că are modem 5G) a fost anunțat luna trecută și Qualcomm pretinde că va oferi o performanță mai mare cu 20% față de Snapdragon 730G care alimentează alte telefoane 5G de pe piață. Telefonul va costa aproximativ 370 de euro în Europa și va deveni disponibil începând cu 6 noiembrie, conform AndroidAuthority.

Samsung a confirmat existența lui Galaxy A42 5G la începutul lunii septembrie, dar nu a împărtășit mici detalii despre preț, specificații sau disponibilitate. Acum, un infografic de la Samsung  a făcut lumină asupra capacităților acestui telefon 5G.

Știm că Samsung Galaxy A42 5G are un ecran HD+ Super AMOLED  cu diagonala de 6,6 inch. Este unul dintre dispozitivele din seria Galaxy A cele mai mari, măsurând 164 mm lungime și aproape 9 mm grosime. Vă va atârna greu în buzunar, are 190 de grame. Smartphone-ul se va alătura în seria Galaxy A altor două modele 5G: Samsung Galaxy A51 5G și Samsung Galaxy A71 5G.

Procesorul Snapdragon 750G va fi însoțit de 4/6GB de RAM și 128GB stocare sau 8GB RAM și 128GB stocare. Memoria poate fi extinsă cu un card Micro-SD. Telefonul are un modul quad-camera la spate compus dinntr-o cameră principală de 48MP f / 1.8, una ultra-wide de 8MP cu f / 2.2, una de adâncime de 5MP și una macro de 5MP. Un senzor de 20MP se ocupă de fotografiile selfie și apeluri video. Furnizează curentul electric necesar o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W.

Prism Dot Black, Prism Dot Grey și Prism Dot White sunt opțiunile de culoare pentru Samsung Galaxy A42 5G. Samsung Germania a scris pe site-ul său că Galaxy A42 5G se va vinde cu amănuntul la 369 EUR când va fi lansat în Europa în noiembrie. Acest lucru îl face mai ieftin decât actualul telefon Samsung 5G, Galaxy A51 5G.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.