Caz cutremurător, la Arad! Un tânăr s-a spânzurat într-o baie din secția Covid de la fostul spital „Municipal”

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O întâmplare cutremurătoare a avut loc ieri dimineață, la una dintre secțiile Covid-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde un bărbat s-a spânzurat.

Mai exact, este vorba despre una din clădirile fostului spital „Municipal”, din zona Pieței „Mihai Viteazul”.

Acolo, un tânăr în vârstă de 28 de ani, pacient confirmat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 și internat pe secția Interne, s-a trezit în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 05:00, să meargă la baie. Până aici, nimic suspect. Numai că, văzând că întârzie să revină în salon, una dintre asistentele de pe secție s-a dus să îl caute, iar când a văzut că omul nu răspunde din baia respectivă, femeia a decis să intre să vadă dacă mai este acolo, dacă nu cumva i s-a făcut rău. Ce a găsit a marcat-o pe asistentă pentru totdeauna. Bărbatul de 28 de ani se spânzurase cu ceea ce părea a fi șnurul pantalonilor pe care îi purtase.

Aflăm că tânărul avusese coronavirus, dar că a făcut manifestarea bolii la el a fost una de nivel „mediu” și că urma să fie externat în aceste zile. Sursele noastre spun că bărbatul nu fusese intubat, că nu ajunsese la ATI, că a trecut relativ bine prin această încercare și că nici nu avusese semne de vreo formă de depresie în toată perioada petrecută în spital. Adică părea să fie un pacient normal și cooperant, astfel că nimeni nu s-ar fi putut aștepta la o astfel de decizie din partea lui.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.