Câțiva tineri s-au luat la bătaie la Măltăreț. Mai multe echipaje de poliție și jandarmi au intevenit | Foto

Sursă imagine: Arad Obiectiv

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Arădenii care au ieșit duminică după-amiază la plimbare, la mișcare sau relaxare în zona Bălții Măltăreț, din Pădurea Ceala, s-au speriat atunci când câțiva tineri s-au luat la harță.

Din informațiile pe care le deținem, informații deocamdată neoficiale, ar fi vorba despre niște neînțelegeri mai vechi pe care tinerii respectivi le-ar fi avut și care au fost la baza scandalului pe care aceștia l-au făcut în văzul tuturor, atunci când au dat nas în nas lângă Balta Măltăreț.

Mai exact, doi puștani din cartierul arădean Checheci s-ar fi luat la harță cu alți doi puștani din zona străzii Mărului. Adică două dintre cele mai rău famate zone din municipiul Arad.

Când au dat ochii unii cu ceilalți, cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, și-ar fi adus aminte de niște certuri mai vechi și au sărit să se bată între ei.

Martorii au sunat imediat la 112 și au alertat autoritățile cu privire la scandal, astfel că în câteva minute la fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție, asistați și de către colegii lor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Din informațiile noastre, la văzul autospecialelor de poliție, scandalagii au încercat să scape, fugind care pe unde a văzut cu ochii, însă nu toți au reușit. Totuși, informațiile noastre spun că au fost găsiți chiar și cei care au reușit să fugă, în final toți cei patru indivizi fiind amendați de către oamenii legii pentru „isprava” lor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.