Cât timp trebuie să lucrați pentru a vă permite un Apple iPhone 13?

Cât timp trebuie să lucrați pentru a vă permite un Apple iPhone 13

Sursă imagine: 91mobiles.com

Tech

Scris de T.F.O.

Prețurile din seria recent lansată Apple iPhone 13 diferă în funcție de fiecare țară în parte, de taxele de import, taxele și fluctuațiile valutare. Filipine ocupă primul loc, ne dorit de altfel, unde un utilizator cu salar minim pe economie ar trebui să lucreze 775,3 ore pentru a cumpăra un iPhone 13. Țara în care un angajat cu salariul minim trebuie să lucreze cele mai puține ore de lucru pentru a cumpăra un iPhone este Elveția: 34,3 ore.

În ciuda faptului că seria Apple iPhone 13 aduce doar upgrade-uri minore față de iPhone-urile de anul trecut, telefoanele nu sunt mai ieftine. Având în vedere modul în care iPhone-urile sunt de obicei mai scumpe pe piețele sensibile la prețuri, nu sunt mulți clienți care vor să cumpere imediat un model din această serie. Cei mai mulți așteaptă promoții sau reduceri substanțiale cu diferite ocazii, sau promoțiile de sfârșit de an.

Conform 91Mobiles, compania Money Supermarket făcut un studiu de piață pentru a vedea cât trebuie să lucreze o persoană cu salar minim pe economie pentru a-și cumpăra un model de bază Apple iPhone 13 în mai multe țări. Rețineți că prețurile din seria iPhone 13 diferă în funcție de țara în care locuiți, taxele de import, impozitele și fluctuațiile valutare.

Potrivit cercetării Money Supermarket, Filipine ocupă primul loc. Aici un cumpărător de iPhone 13 ar trebui să lucreze 775,3 ore pentru a deține un iPhone. Pentru ca un indian să își permită un iPhone 13, ar trebui să lucreze 724,2 ore, adică aproximativ 30 de zile lucrătoare. Brazilia urmează cu 690,5 ore, Turcia cu 639,1 ore, iar Rusia este pe locul cinci cu 428,5 ore. Studiul nu a cuprins și România.

Țara care necesită cele mai puține ore de lucru pentru a cumpăra un iPhone este Elveția. Aici un potențial cumpărător de Apple iPhone 13 cu salarul minim trebuie să lucreze doar 34,3 ore pentru a-și permite unul. În mod surprinzător, SUA, de unde provine Apple, este pe locul trei în listă cu 49,5 ore.

Suntem curioși cât trebuie să lucreze un angajat din aceste țări pentru a cumpăra un Samsung Galaxy S21, modelul mai mic al rivalului Apple. De exemplu, fabricarea unui smartphone Samsung Galaxy Note 20 Ultra costă compania Samsung 548 de dolari. În același timp prețul de vânzare pentru acest model în SUA a fost 1.300 USD!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.