Samsung a lansat căștile wireless Galaxy Buds 2 cu anularea activă a zgomotului

Samsung a lansat căștile wireless Galaxy Buds 2 cu anularea activă a zgomotului

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Pe lângă lansarea a două noi telefoane pliabile și a unei perechi de ceasuri inteligente, Samsung a anunțat miercuri și cel mai recent set de căști wireless. Samsung Galaxy Buds 2. Acesta costă 149 de euro și va înlocui pe Galaxy Buds+ din gama companiei. Pre-comenzile au început deja și setul este disponibil într-o gamă de culori care includ gri închis, alb, violet și verde. Setul wireless va fi disponibil la liber din 27 august.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 au un design similar cu modelul mai scump Samsung Galaxy Buds Pro. De fapt, Samsung spune că acestea sunt cele mai mici și mai ușoare căști fără fir adevărate pe care le-a făcut până acum. La fel ca Buds Pro, Buds 2 au drivere bidirecționale cu un woofer și un tweeter în fiecare cască care „oferă note clare și clare și un bas profund”.

Noile căști se diferențiază de Galaxy Buds+ mai vechi, cu adăugarea funcției de anulare activă a zgomotului, conform MySmartPrice. Tot aici Samsung include un mod de sunet ambiental care vă permite să ajustați cât de mult zgomot exterior vreți să auziți.

Durata de viață a bateriei la Samsung Galaxy Buds Buds 2 este de până la cinci ore de redare continuă cu ANC activat (sau 20 de ore inclusiv carcasa). Oprirea ANC poate extinde aceste numere la 7,5 ore și 29 de ore cu carcasa, care acceptă încărcarea fără fir. Acest lucru nu se potrivește cu maratonul de 11 ore de ascultare non-stop posibil cu setul Samsung Galaxy Buds+. Dar Samsung a făcut mai multe compromisuri pentru un preț mai mic. Nu vă așteptați prea mult la rezistența la apă sau la transpirație, deoarece acestea sunt certificate doar IPX2.

Samsung Galaxy Buds 2 este acum cel mai ieftin produs din gama de căști Samsung. Se alătură modelelor Galaxy Buds+, mai scump și setului Galaxy Buds Live. Ca parte a ecosistemului Galaxy, Galaxy Buds 2 este partenerul perfect al tabletei sau smartwatch-ului dvs. Galaxy.

Cu Samsung GalaxyBuds 2 puteți alege dintre patru culori: grafit, alb, măslin și lavandă. În acest fel vă puteți arăta stilul personal. Noul set wireless Galaxy Buds 2 costă 149,99 de euro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.