duminică, 21 iulie, 2024

Care dintre cele patru noi telefoane iPhone 12 își merită banii ca valoare?

Distribuie articolul

Cu întârzierea de rigoare cauzată de pandemie, Apple şi-a prezentat recent noua serie de smartphone-uri iPhone 12 compusă din iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Toate sunt smartphone-uri excelente. Dar, care este cea mai bună opțiune pentru banii dvs., care merită cumpărat prin prisma raportului specificații preț?

Pentru a fi clar, nu vorbim despre obținerea celor mai bune oferte pentru iPhone 12 sau despre cel mai ieftin telefon. Vrem să vedem care dintre dispozitive vă oferă cel mai mult pentru banii pe care îi cheltuiți. Puteți cheltui mai puțin pentru iPhone 12 Mini și să simțiți că obțineți suficient de la el. Dar, la fel, ați putea să împrăștiați aproape dublul acestei sume pe un iPhone 12 Pro Max și acesta să lase de dorit.

Toate modelele iPhone 12 vin cu cel mai recent procesor A14 Bionic, sistemul de operare iOS 14, au camere de 12 MP, conectivitate 5G, rezistență la apă IP68 și încărcare wireless. Nu au mufă pentru căști!

Apple iPhone 12 Mini. Acesta este cel mai accesibil din grup, datorită afișajului său mai mic de 5,4 inch. Bateria durează până la 15 ore comparativ cu cele 17 la modelele Pro, dar, nu uitați este aproape jumătate din preț! Este, de asemenea, cel mai mic telefon 5G din lume și, deși are diagonala de 5,4 inch se simte minuscul în unele mâini. În esență, acesta este dispozitivul care se remarcă cel mai mult. În ciuda faptului că este cel mai ieftin din grup, acesta nu prezintă o scădere semnificativă a specificațiilor, în afară de bateria sa mai mică.

Apple iPhone 12. Acesta este următorul din serie și are același ecran de 6,1 inch ca modelul Pro, dar are o configurație dublă a camerei de 12MP, față de una triplă pe modelul iPhone 12 Pro. Singura diferență dintre acesta și cel mai accesibil iPhone 12 Mini este acel ecran mai mare.

Și iPhone Mini și iPhone 12 vin cu opțiuni de stocare de 64GB, 128GB și 256GB, în timp ce Pro și Pro Max cresc până la 512GB. iPhone 12 și 12 Mini, de asemenea, au o baterie cu o durată de 15 ore, mai degrabă decât cele 17 ore ale modelelor Pro. Dacă doriți să economisiți bani cu noua gamă Apple, atunci iPhone 12 va fi cea mai bună opțiune, conform TechRadar.

Apple iPhone 12 Pro. Sare bine față de primele două modele oferind o cameră suplimentară datorită unei configurări triple. Este un teleobiectiv cu zoom optic 4x. Acest lucru adaugă, de asemenea, scanarea Lidar pentru o percepție mai mare a adâncimii și o conștientizare spațială. Așa cum am menționat, bateria merge mai mult, până la 17 ore. În timp ce toate modelele de iPhone pot filma în modul Dolby Vision, primele două merg la 30 fps, în timp ce Pro gestionează 60 fps.

Acest model este cel mai ieftin dintre cele două opțiuni mai puternice. Are prețul în funcție de memorie în jur de 1.100 euro modelul de 128GB, 1.230 euro modelul de 256GB și 1.460 euro modelul de 512GB. Mult mai scump decât cele două modele mai mici.

Apple iPhone 12 Pro Max. Este modelul de gală al seriei, la nivelul lui Samsung Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy S20 Ultra. Apple Phone 12 Pro Max are un ecran de 6,7 inch, o baterie care durează 17 ore, video Dolby Vision de 60 fps și Lidar of the Pro, precum și triple-camera.

Camerele sunt mai performante față de modelul Pro, cu teleobiectiv mai mare capabil de zoom optic de 5x (față de 4x pe Pro). Așteptați-vă, însă, ca acest ecran mai mare să consume mai multă energie și să reducă durata de viață a bateriei față de cele 17 ore estimate de Apple.

Acesta este cu adevărat dispozitivul pentru cei care își doresc tot ce este mai bun de la Apple și sunt dispuși să plătească pentru asta. Dacă vreți să cumpărați un Apple iPhone Pro Max, este excelent, dacă prețul lui nu vă face să vă simțiți rău. Prețul pentru varianta cu 512GB stocare este undeva la 1.600 de euro.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți