Captură uriașă de țigări de contrabandă, la Bacău. Ironic, contrabandistul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină

Național

Scris de Arad Obiectiv

Poliţiştii din Bacău au indisponibilizat 31.474 de pachete de ţigarete de contrabandă, de la un bărbat din judeţul Suceava, depistat în trafic. Acesta a fost reţinut.

La data de 15 septembrie 2020, poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au oprit în trafic un bărbat, de 35 de ani, din judeţul Suceava, care conducea o autoutilitară.

În urma controlului autovehiculului, au fost descoperit ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă, depozitate în spaţii disimulate.

Cele 31.474 de pachete de ţigarete, în valoare de aproximativ 440.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propuneri legale.

De asemenea, a fost indisponibilizată autoutilitara folosită la transportul țigaretelor.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.