„Campion pe sate” la beție! Duminică a fost prins beat la volan, iar luni a fost prins și beat și cu permisul suspendat

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Deși scriem atâtea și atâtea știri care au ajuns să nu ne mai lase cu gurile căscate, uneori apar totuși tot felul de idivizi sau situații care reușesc să ne uluiască până și pe noi.

Iar dacă ați crezut că le-ați văzut sau auzit pe toate, stați s-o citiți pe asta!

Astfel, luni, pe 10 august, polițiștii orașului Sebiș au oprit în trafic un bărbat de 46 de ani, din Apateu, care conducea un autoturism pe raza localității Sebiș. Până aici, nimic spectaculos. Ei bine, bărbatul era vădit sub influența băuturilor alcoolice. Dar, să zicem că nici asta nu e spectaculos.

Polițiștii au vrut să-i dea șoferului aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, astfel că oamenii legii n-au mai rămas cu altceva de făcut, decât să-l ducă pe individ la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei. Numai că individul a refuzat și recoltarea probelor biologice.

Deja începe să devină ceva mai „spectaculos” cazul. Dar, nu vă grăbiți, că asta nu e tot!

Între timp, polițiștii de la Sebiș au reușit să afle că șoferul avea permisul de conducere reținut. Deci, beat și fără permis.

Dar abia acum vine partea cea mai „frumoasă”. Individul avea permisul reținut fiindcă, cu doar o zi înainte, adică duminică, alți polițiști l-au oprit în trafic la fel de beat. Și atunci a refuzat să sufle în aparatul alcool test sau să-i fie prelevate mostre biologice.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Gurahonț în vederea luării măsurilor legale, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.