marți, 25 iunie, 2024

Bucureșteanul Dumitrache a trecut testele fizice și conduce partida cu Hermannstadt. CCA i-a îndeplinit și o dorință lui Mircea Rednic

Distribuie articolul

Meciul UTA – Hermannstadt a fost dat pe mâna unui central care la începutul lui martie a eșuat la testarea fizică organizată de Comisia Centrală de Arbitri, astfel că a fost reținut de la delegări timp de 30 de zile. Între timp însă bucureșteanul Bogdan Dumitrache s-a mai pus la punct cu pregătirea fizică și iată că i-a fost încredințat duelul dintre două echipe care ambele își propun câștigarea play-out-ului. De remarcat că acesta este abia al 7-lea meci oficial pe care Dumitrache îl primește în acest sezon, cel puțin la nivelul fotbalului profesionist. Până acum a arbitrat în 2023-2024 un meci de Liga 2, două de Cupa României și 4 de Superliga, printre care și partida CS Universitatea Craiova – UTA 3-0 din turul sezonului regulat. De altfel în carieră bucureșteanul a arbitrat-o doar de 3 ori pe echipa noastră, prcedentele două fiind cu ceva mai mult noroc pentru roș-albi: un 3-0 în deplasare cu Academica Clinceni în sezonul 2020-2021 și un 3-1 acasă cu FC Botoșani în campionatul trecut. Pe oaspeți i-a oficiat de 5 ori, Hermannstadt fiind neînvinsă cu el la centru (2 victorii și 3 remize) iar ultimul dintre aceste meciuri a fost chiar în acest sezon, este vorba despre victoria din Cupa României din deplasare cu Chindia Târgoviște (1-0).

Legat de restul oficialilor meciului, lista acestora s-ar putea să îl încânte pe Mircea Rednic. La conferința de presă de ieri antrenorul UTA-ei a declarat că, pe lângă copii, și-ar dori să fie permis și accesul femeilor la meci. CCA nu are niciun cuvânt de spus în privința spectatorilor dar iată că a încercat să-i îndeplinească dorința tehnicianului UTA-ei măcar în parte: astfel, al patrulea oficial, care de regulă comunică cel mai mult cu antrenorii, va fi Iuliana Demetrescu din Râmnicu Vâlcea. Și în camera VAR vom avea o prezență feminină, este vorba despre Cristiana Trandafir din București, care îl va seconda pe arbitrul VAR, Horațiu Feșnic. În sfârșit, tot o doamnă va superviza și prestația arbitrilor, este vorba despre observatorul FRF Teodora Albon (Cluj). Iată componența completă a brigăzii de arbitri și observatori:

Arbitrul central: Bogdan Dumitrache (București)
Asistent 1: Mihăiță Necula (București)
Asistent 2: Cosmin Vatmanu (București)
Oficial 4: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Horațiu Feșnic (Cluj)
Asistent VAR: Cristiana Trandafir (București)
Observator arbitraj (FRF): Teodora Albon (Cluj)
Observator organizare joc (LPF): Romulus Gabor (Hunedoara)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți