Black Friday a început la „Remarkt Magazine”, cu reduceri la sute de produse. Profită acum de reduceri la articole electrocasnice, electronice și IT!

Advertorial (P)

Scris de Arad Obiectiv

Vino la hypermagazinul Remarkt din Arad și profită acum de reduceri de până la 39% la articole electrocasnice, electronice si IT!

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil in perioada 11 noiembrie – 24 noiembrie, la game de produse electrocasnice Heiner cu reduceri pana la 39%, televizoare NEI, Vortex, LG, Hisense, Philips, Samsung cu reduceri de pana la 24%, boxe portabile cu reducere de pana la 28%, gama de electrocasnice, electronice si IT brand prim pret Esperanza cu reducere de pana la 30%, mobilier de birou si dining cu reducere de pana 25%, game de tigai ceramice Schmitter reduceri de pana la 22%, anvelopele de iarna si all season Kumho cu reducere de pana la 18%, reduceri de pana la 30% la game de incaltaminte 100% piele naturala (ghete, cizme, pantofi) dama si barbati, imbracaminte pentru sezonul de toama – iarna dama, copii si barbati  cu reduceri de pana la 40% precum si multe alte articole pentru casa ta!

Produsele participante în campania Black Friday sunt semnalizate special la raft, iar pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactați personalul hypermagazinului.

Remarkt Magazine dorește să informeze clienții că accesul în hypermagazinul său din Arad este permis tuturor persoanelor, indiferent dacă prezintă sau nu certificatul verde. Aceasta întrucat prin modul cum este amplasat hypermagazinul în cadrul centrului comercial, Remarkt Magazine a organizat fie acces direct din exterior, fie culoare dedicate de acces, separate de restul spațiilor din galeriile comerciale.

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.