sâmbătă, 15 iunie, 2024

Bilete în vânzare pentru ultimul meci al UTA-ei de pe teren propriu, din acest sezon

Distribuie articolul

2023-2024 a fost un sezon în care suporterii UTA-ei au fost greu încercați. În vară au asistat la o adevărată revoluție în lot iar începutul campionatului a fost slab din punct de vedere al rezultatelor. Apoi, pe când echipa a început să meargă, a venit exilul forțat de lucrările de schimbare a gazonului. Începutul lui 2024 a fost promițător dar ratarea „la mustață“ a play-off-ului în deplasare cu Dinamo a lăsat un gust amar. Și, ca și cum nu era destul, a venit și suspendarea care a ținut suporterii (mai puțin cei sub 14 ani) la porțile stadionului, timp de două etape. Din fericire însă echipa a avut un play-out bun (mai puțin sincopa cu Hermannstadt) și a obținut salvarea matematică de la retrogradare cu trei etape înainte de final. În plus, în ultimele 3 etape UTA a obținut 7 puncte și a avut momente în care chiar a făcut spectacol pe teren.

Ținând cont de toate aceste motive dar și de vremea primăvăratecă și de ziua liberă, ne așteptăm ca ultimul meci al Bătrânei Doamne pe teren propriu în acest sezon, să fie o sărbătoare la care să participe întreaga suflare utistă și, de ce nu, să avem parte chiar de un stadion sold-out; asta mai ales că adversar este FCU 1948, o echipă de care ne leagă amintiri plăcute în meciurile de pe teren propriu (calificarea în semifinalele Cupei României, punctul necesar pentru accederea la barajul pentru evitarea retrogradării și, recent, o spectaculoasă victorie cu 3-2). Un joc spectaculos și o încheiere a sezonului cu victorie ar fi cu siguranță din plin savurate de fidelii suporteri ai UTA-ei.

Astfel, pentru partida UTA – FCU 1948, care se va juca luni 6 mai (a doua zi de Paște), de la ora 18:00, s-a dat startul la vânzarea biletelor online, pe plaftorma iabilet.ro sau cu un singuri click aici: iabilet.ro. Prețul acestora este neschimbat:
Peluze: 30 lei
Tribuna II „Gioni Brosovszky“: 45 lei
Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Bilete se vor vinde și în format fizic, la stadion, după următorul program:
Marți, Joi și Vineri: 11:00-18:00
Sâmbătă: 10:00-14:00
Luni (ziua meciului): începând cu ora 14:00

Copiii până în 3 ani beneficiază de gratuitate (fără loc) iar cei între 3 și 14 ani de o reducere de 50% la costul biletului.

(foto: suporterii UTA-ei au savurat din plin ultimul meci cu FCU 1948 jucat pe Arena „Francisc Neuman“)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți