Beats și Apple au lansat oficial căștile wireless Beats Studio Buds

Beats și Apple au lansat oficial căștile wireless Beats Studio Buds

Sursă imagine: Beats

Tech

Scris de T.F.

Au fost multe zvonuri în ultimul timp despre setul wireless Beats Studio Buds. Recent compania Beats a anunțat în cele din urmă oficial noile căști Beats Studio Buds. Căștile au fost concepute în colaborare cu Apple. Aceste dispozitive intra-auriculare au un preț de 149,95 € și sunt la precomandă cu livrare începând cu 24 iunie. Noile căști sunt disponibile în roșu, alb și negru.

Beats Studio Buds sunt primele căști marca Beats care concurează cu adevărat cu AirPod-urile și Galaxy Buds, datorită designului lor fără fir, care se potrivește confortabil în ureche, fără cârligul văzut pe Powerbeats Pro.

Mai discret decât AirPods Pro, Beats Studio Buds oferă totuși funcții similare, conform Universmartphone. Are anularea activă a zgomotului (ANC) și modul Transparency. Pe de altă parte, „tija tactilă” este înlocuită cu un buton pe fiecare dintre căști. De asemenea, este acceptat asistentul inteligent Siri prin comanda „Hei Siri”.

Dacă ați folosit AirPods Pro înainte, Beats Studio Buds vor fi familiare, cu aceeași împerechere cu o singură atingere și apăsarea simplă a butonului pentru a trece între modul standard, modul ANC în care zgomotul din jur este anulat pentru a oferi o ascultare mai izolată mediul înconjurător și modul de transparență, în care sunetele din jur sunt activate prin căști și amestecate cu sunetul, astfel încât să puteți auzi ce se întâmplă în jurul vostru, chiar și cu căștile așezate ferm în urechi.

Veți vedea setul tipic de funcții, cu o singură apăsare care vă permite să redați / întrerupeți sunetul sau să răspundeți / închideți un apel telefonic, cu o apăsare dublă săriți înainte la următoarea piesă și o apăsare triplă săriți înapoi la început la pista curentă sau la pista precedentă.

Beats Studio Buds oferă până la opt ore de timp de ascultare, cu două încărcări suplimentare din carcasa bateriei incluse, ducând durata totală de viață a bateriei la 24 de ore. Totuși, modul ANC și Transparency sunt dezactivate. Cu oricare dintre aceste moduri activate, durata de viață a bateriei va fi mai mică de cinci ore pe încărcare pentru un total de 15 ore cu carcasa. O încărcare rapidă de doar 5 minute ajunge pentru o oră de ascultare. Nu sunt la nivelul setului wireless Samsung Galaxy Buds Pro.

Ca în cazul altor căști AirPods, Studio Buds acordă suport pentru Audio Spațial cu Dolby Atmos în Apple Music, deci nu va trebui să le configurați manual în Setări, așa cum faceți cu căștile de la terți. În timp ce căștile Studio Buds acceptă asocierea cu o singură atingere, acestea nu includ un cip H1 sau W1, deci lipsesc și alte câteva caracteristici, cum ar fi împerecherea inter-dispozitive pe care o obțineți cu AirPods Pro și alte căști Apple și Beats. De asemenea, acestea nu acceptă funcția Audio Spațial care funcționează cu conținut video.

Fiecare cască Beats Studio Buds are trei microfoane pentru a vă ajuta să vă ridicați vocea și să gestionați funcțiile ANC și Transparency. Căștile au o greutate de 5,1 grame, aproape insesizabilă. Utilizarea USB-C pentru încărcarea pe Studio Buds este, fără îndoială, rezultatul dorinței lui Beats de a atrage atât utilizatorii Apple, cât și utilizatorii Android.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.