Bang & Olufsen Beosound A5 – un difuzor puternic și elegant cu sunet la 360°

Sursă imagine: Bang & Olufsen

Tech

Scris de T.F.

Compania Bang & Olufsen nu mai are nevoie de prezentare când vine vorba despre piața audio. recent compania daneză a lansat difuzorul Bang & Olufsen Beosound A5, un difuzor Bluetooth puternic și elegant de o frumusețe absolută. Noul Beosound A5 a fost proiectat în colaborare cu duo-ul de design danez-italian GamFratesi.

Bang & Olufsen Beosound A5 promite să devină cea mai puternică boxă portabilă Bang & Olufsen din toate timpurile, oferind un sunet puternic, datorită unui driver cu patru căi cu patru amplificatoare digitale care eliberează o putere combinată de 280 de wați pentru un sunet dinamic la 360 de grade. Cu un woofer de 13 cm, două drivere medii de 5 cm și un tweeter de 2 cm, Beosound A5 ar trebui să fie capabil să ofere un sunet puternic în orice situație, afară sau în casă, potrivit Whathifi.

Tehnologia din difuzorul Beosound A5 este preluată de la difuzoarele hi-fi B&O Beolab 90 și 50, ambele utilizând „tehnologia de formare a fasciculului”. Este o inovație despre care producătorul danez susține: „creează o experiență captivantă cu mult peste așteptările unui difuzor portabil”. Bang & Olufsen a lasat anii trecuți inclusiv căști și difuzoare realizate din marmură naturală.

La fel ca în cazul difuzoarelor wireless Beosound A9 și Besound 2, A5 folosește platforma Mozart a companiei. Acest lucru, în esență, permite ca software-ul produselor Bang & Olufsen (B&O) să fie actualizat în viitor, eliminând astfel nevoia consumatorilor de a cumpăra produse noi mai des.

Bang & Olufsen susține, de asemenea, că difuzorul a fost proiectat pentru a fi întreținut și reparat cu ușurință, prelungindu-și și mai mult durata de viață. Compania promite să producă fețe frontale ușor de schimbat în materiale noi și scheme de culori, pentru a schimba lucrurile și mai mult.

Beosound A5 a fost lansat în două scheme de culori – aluminiu cu o față din fibre de hârtie țesute și un mâner din stejar deschis sau aluminiu antracit negru cu capac și mâner din stejar închis. Designul este în stilul modelele clasice B&O, cum ar fi Beolit ​​607 din 1961.

Difuzorul, complet portabil, poate fi luat oriunde, datorită gradului IP65 de rezistență la apă și praf. Bang & Olufsen Beosound A5 durează de mai mult de 12 ore de redare cu o singură încărcare. Există, de asemenea, opțiunea de a conecta două A5-uri împreună prin intermediul platformei Mozart, precum și de a integra difuzorul în sistemul multi-camera B&O smart home. Difuzorul are Bluetooth 5.2 și este compatibil cu AirPlay 2, Chromecast și Spotify Connect.

Prețurile pentru B&O Beosound A5 variază în funcție de schema de culori. A5 în Nordic Weave costă 999 de euro. În culoarea Dark Oak va costa 1099€. Ambele modele sunt deja disponibile în magazine și online.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.