Au reușit să jefuiască un magazin din Aradul Nou, iar la al doilea au fost „săltați” de polițiști

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Doi bărbați din Arad s-au gândit să dea o „lovitură” miercuri seara, spărgând un magazin de pe Calea Timișorii. Și, fiindcă probabil n-au găsit destule lucruri pe care să le fure și li s-ar fi părut că profitul va fi prea mic, s-au gândit ei să mai dea o spargere la un alt magazin, numai că de data asta peste Mureș, pe Calea Romanilor.

Ei bine, în timp ce își făceau ei treaba „cuminți”, la fața locului și-a făcut apariția și un echipaj de poliție, de la Biroul de Ordine Publică din cadrul IPJ Arad.

Polițiștii au găsit asupra celor doi indivizi mai multe produse nealimentare, în valoare totală de aproximativ 400 de lei, bunuri furate din magazinul de pe Calea Timișorii.

Bunurile au fost recuperate și restituite, cei doi bărbați fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.