Au început examenele de admitere la UVVG

Educație

Scris de Arad Obiectiv

În dimineața ultimei zile a lunii iulie 2023 au început examenele de admitere pentru anul universitar 2023-2024. Fiecare dintre noi, și cei peste 100.000 de absolvenți ai U.V.V.G. Arad, de la înființare și până astăzi, au simțit fiorii momentului în care ochii au văzut, pentru prima oară, subiectele pentru admitere.

Dragi candidați, vă dorim mult succes la examene și să ne vedem cu emoțiile primei întâlniri, în prima zi de facultate, în 25 septembrie 2023!

Sesiunea de admitere se va relua în toamnă, pentru locurile care nu s-au ocupat, la specializările celor 6 facultăți. Înscrierea se va realiza pe aceeași platformă, admitere.uvvg.ro, care va deveni operațională începând cu data de 28 august 2023.

Tuturor studenților noștri, cadrelor didactice și non-didactice și personalului auxiliar, le dorim vacanță plăcută și să ne revedem cu bine!

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.