Au dat „tunul” la petarde și artificii! Polițiștii arădeni au confiscat mai bine de 8.000 de articole pirotehnice

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează mai multe persoane pentru efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Astfel, la data de 24 decembrie 2020, polițiștii au depistat, în flagrant delict, un bărbat din Socodor în timp ce deținea și oferea spre comercializare, pe raza municipiului Arad, cantitatea de 6.136 de articole pirotehnice, din categoriile F1 și F2 (artificii și petarde).

Tot pe raza municipiului Arad, au fost depistați, în flagrant delict, la data de 24 decembrie 2020, un bărbat din Socodor, în timp ce deținea și oferea spre comercializare, 880 de articole pirotehnice, F1 și F2 și un bărbat din Arad, în timp ce deținea și oferea spre comercializare 1.240 de articole pirotehnice, din categoriile F1 și F2.

Pe numele tuturor au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate, fără drept.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.