Arădean de 44 de ani, reținut de polițiști, după ce a furat lucruri dintr-o casă din Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat de 44 de ani, din Arad, a fost reținut marți de polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu, fiindcă ar fi furat mai multe lucruri dintr-o casă de pe strada Constantin Brâncoveanu, din cartierul Aurel Vlaicu.

„În urma investigațiilor efectuate, la data de 11 august 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu au identificat un arădean de 44 de ani, care, la data de 13 mai 2020, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Constantin Brâncoveanu din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere și introdus în arestul I.P.J. Arad, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.